Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви С Ъ О Б Щ Е Н И Е

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

        Днес 16.03.2022г. Общинска администрация гр. Симитли публично обяви  уведомление  за инвестиционно предложение  от Валентина Крумова Домозетска гр. Симитли , ул. „Христо Ботев“ № 27 за  „Преустройство и промяна предназначението на мазета № 4; 5 и 6 гараж №4 в „Жилище“ в УПИ ІV-232,кв.42, гр. Симитли, Община Симитли.

         

          Промяната ще се състои в следното:подмяна на дограма с ПВЦ или алуминиеви профили със стъклопакет, която в момента е дървена . Подмяна на гаражната врата с прозорци, като от кота под на гаражната врата ще се изпълни тухлена зидария на височина 1,50м върху   която ще се монтира прозоречна дограма. Направа на подова настилка с теракот и ламинат, направа на гипсокартон на конструкция по стени и тавани и боядисването му с латекс.

          При  преустройството ще бъдат обособени следните помещения: кухня с трапезария ; дневна;спално помещение; баня и коридор.

         

          Не се предвижда направата на нови отвори, ще се ползват наличните такива, т.е не се нарушава конструктивно сградата,която ще се преустройства.

В рамките  на 14-дневен срок  от датата на обявяване ще се приемат възражения, мнения и становища  от заинтересованите лица.